קראמבל


אין כמו קראמבל . הקינוח הכי פשוט, ובעיקר:הכי טעיםImage

אני אוהבת להגיש אותו חם. כאן הכנתי קראמבל שזיפים, וכמו שאתם רואים הוא חוסל מיד… המתכון לפניכם, בתיאבון

  • לפירות:
  • כ-10 שזיפים בשלים אך לא רכים מדי
  • 2 כפות סוכר
  • מיץ מלימון 1

לפירורים:

  • כוס קמח
  • 3/4 כוס סוכר
  • 100 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות
  • 3 כפות שקדים טחונים
  • 3 כפות קוואקר
  • 1/2 כפית קינמון

הוראות: פורסים את השזיפים ומפזרים בתבנית. מפזרים מעל 2 כפות סוכר וגם את מיץ הלימון. בקערה נפרדת מכינים את הפירורים: מכניבים לקערה את הקמח, הסוכר, הקינמון, השקדים הטחונים, הקוואקר והחמאה ומועכים יחד בין בהידיים תוך כדי תנועת שפשוף לקבלת פירורים בגדלים שונים. מעבירים את הקערה מיד למקרר לרבע שעה לפחות. מוציאים את הפירורים שקוררו ומפזרים שכבה נדיבה מעל לשזיפים ומכניסים שוב .למקרר לחצי שעה לפחות. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ל-30 דקות, או עד להזהבה 

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s