קאפקייקס לימון רכים


קאפקיקס במרקם פשוט מושלם וטעם עדין ומרענן!

Image

מתכון לקאפקייקס לימון רכים: 36 יחידות

  • 100 גרם חמאה
  • 100 גרם שמנת מתוקה 32%
  • 1.5 כוסות סוכר
  • 4 ביצים
  • 2.5 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1/4 כפית סודה לשתייה
  • 2 מיכלים שמנת חמוצה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • מיץ מ-1 לימון גדול

הכנה:

  1. מחממים תנור מראש ל-180 מעלות. מרפדים תבנית שקעים למאפינס במנג'טים.
  2. מנפים את הקמח  ואבקת האפייה לקערה ומניחים בצד.
  3. מקרימים חמאה במיקסר עם ו' גיטרה ומוסיפים בהדרגתיות את הסוכר. מערבלים עוד 2 דקות ומוסיפים שמנת מתוקה. מקציפים עד שהתערובת מתייצבת- ממרקם נוזלי למרקם מוקצף ואוורירי.
  4. מבליעים תוך כדי הקצפה את הביצים, זו אחר זו.
  5. מוסיפים 1/3 מתערובת הקמח יחד עם 1/3 מהשמנת החמוצה ומערבלים. חוזרים על פעולה זו פעמיים נוספות עם יתרת הקמח והשמנת החמוצה. מוסיפים מיץ לימון ווניל ומערבלים עוד 2 דקות בערך, עד שהתערובת חלקה לגמרי.
  6. ממלאים את השקעים עד ל-2/3 מגובהן ואופים כ-15-20 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז הקאפקייקס יוצא יבש. בתיאבון!

לחצו כאן על מנת לצפות בערכיםן התזונתיים של המתכון!

Image

Imageakes

מודעות פרסומת

מחשבה אחת על “קאפקייקס לימון רכים

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s