בראוניז אישיים בציפוי גבינת שמנת אפוייה עם חמוציות


יש דבר יותר טוב מבראוניז? כנראה שכן, כשמוסיפים אליהם שכבה  שניה של גבינת שמנת וחמוציות ואופים במנג'טים אישיים. 

את הקאפקייקס האלה הכנתי כחלק מפרוייקט הבלוגרים של מנטקה. החודש, המרכיב המשותף למתכונים היה פירות יער, ואני בחרתי להשתמש בחמוציות כי ניתן להשיג אותן במצב מיובש בכל סופר, ובכל השנה!

Image

קאפקייקס בראוניז עם ציפוי אפוי של גבינת שמנת וחמוציות- 12 קאפקייקס

לקאפקייקס בראוניז-

  • 1/4 כוס קמח לבן
  • 1/8 כפית אבקת אפייה
  • 1/3 כוס+ כף קקאו כהה איכותי
  • 1/2 כוס גדושה סוכר
  • קורט מלח
  • 1/4 כפית תמצית וניל
  • 1/4 כוס שמן
  • 2 ביצים

 לציפוי שמנת וחמוציות-

  • 1 מיכל (225 גרם) גבינת שמנת נפולאון 25%
  • 1 ביצה
  • 1/3 כוס חמוציות מיובשות
  • 1 כף קורנפלור, מנופה
  • 1/4 כפית תמצית וניל
  • 2 כפות סוכר

 

הכנה:

  1. מחממים תנור מראש ל-170 מעלות. מניחים מנג'טים בתבנית ל-12 שקעים ומשמנים אותם.
  2. מכינים את ציפוי השמנת– מערבבים את גבינת השמנת ומוסיפים את כל שאר חומרי הציפוי לפי הסדר המופיע ברשימת החומרים. מניחים בצד.
  3. מכינים את בלילת הבראוניז-מנפים יחד את כל החומרים היבשים. מוסיפים את הרטובים ומערבללים יחד עד שהתערובת אחידה, חלקה לגמרי ומבריקה.
  4. מחלקים את הבלילה של הבראוניז שווה בשווה בין השקעים. מעל הבלילה מניחים כף של ציפוי שמנת בכל שקע. אופים כ- 20-30 דקות, עד שקיסם יוצא לח. יש לשנות את מיקום התבנית בתנור במחצית זמן האפייה, לא רצוי  לתת לציפוי להשחים.

Image

Image

מודעות פרסומת

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s